Butiker

Idag finns det väldigt bra butiker på nätet där utbudet av möbler är mycket större än vanliga traditionella butiker som IKEA och så vidare och detta gör att det är mycket lättare att få tag i en skinnfåtölj som passar till hemmet. Det är också mycket enklare att få tag i designmöbler som man annars hade behövt många mil för att få tag i.

Vi har valt ut några butiker som vi tycker har det bästa utbudet på nätet men som även har låga priser som vanliga traditionella butiker inte kan matcha i huvudtaget då de har större omkostnader.

FurnitureBox

furnitureboxFurnitureBox har ett riktigt bra utbud av skinnfåtöljer/fårskinnsfåtöljer och de har även ett enormt utbud av reclinerfåtöljer för soffliggarna. Deras utbud har också en hel del klassiska modeller som Oxford och Chesterfield med flera intressanta modeller.

Besök furniturebox

Confident Living

confidentlivingConfident living har ett helt okej utbud av skinnfåtöljer och de säljer allt från designmöbler till enklare reclinerfåtöljer för den som vill ha det riktigt mysigt vid TVn. Confident Living har ofta utförsäljningar så håll ögonen öppna.

Besök confident living

Trendrum

trendrumTrendrum har ett riktigt intressant handplockat sortiment med väldigt bra priser, allt från fårskinnsfåtöljer till snygga enkla designfåtöljer. De säljer även hel del snygga fladdermus fåtöljer i skinn som är en mycket populär skinnfåtölj.

Besök trendrum

Tips inför köpet

Många av dessa möbelbutiker håller väldigt ofta reor så håll ögonen öppna då det går att göra riktiga fynd även om det inte är just designmöblerna som reas ut. Det är inte helt ovanligt att populära skinnfåtöljer säljs ut på rea med 1000-2000 kronor under det normala priset vilket är en hel del pengar som du kan lägga på andra inredningsdetaljer.

Vårat tips är att om du har satt en budget så höj den lite för att få något som håller väldigt länge för många gånger sänker man min budget så pass mycket att man ångrar sitt köp efteråt. Ångesten kommer när man inser att man hade kunnat få en betydligt bättre skinnfåtölj med bara någon extra tusenlapp.

Tänk igenom ditt köp noggrant och se till så skinnfåtöljen får plats där du har tänkt placera din möbel men det står nästan alltid måtten på skinnfåtöljen på hemsidan du har tänkt handla ifrån. Det kan vara en god idé att ha en liten extra marginal på måtten så det inte blir trång placering. Om det skulle vara problem så erbjuder några butiker oftast ganska billig retur i fall det inte skulle passa in i hemmet.

 

Kommentarer inaktiverade.